آموزش نحوه مرور و غیر فعال کردن ویژگی تشخیص چهره فیس‌بوک

0

فیس‌بوک به تازگی تنظیمات مربوط به کنترل شیوه استفاده از قابلیت تشخیص چهره بر روی عکس های ارسال شده در شبکه اجتماعی خود را حذف کرده است. این تنظیمات به گونه ای بود که با روشن کردن آن قادر بودید خود و دوستان تان را در عکس ارسال شده شناسایی و تگ کنید. اکنون فیس‌بوک به طور خودکار عکس های شما را اسکن می کند تا بتوانید دوستان و آشنایانی را که در آن ها هستند را تگ کنید. همچنین اگر عکس شما در پست ارسالی فرد یگری بود و یا اگر شخصی عکس شما را به عنوان تصویر پروفایلش بارگذاری کرده باشد نیز به شما اطلاع داده خواهد شد.

البته شما هنوز هم می توانید گزینه تشخیص چهره را غیر فعال کنید. اما در صورت فعال کردن آن، فیس‌بوک به اسکن عکس های شما و دوستان تان ادامه خواهد داد. چیزی که شاید خیلی ها دوست نداشته باشند. اگرچه فیس‌بوک ادعا می کند که این ویژگی به شما در تگ کردن افرادی که در عکس های ارسالی تان هستند، کمک می کند اما به هر حال این فناوری می تواند تا حدودی ناقض حریم خصوصی شما باشد. چگونه از Chat Heads فیس بوک برای واتس اپ، اسکایپ و برنامه های مشابه استفاده کنیم؟

غیر فعال کردن تشخیص چهره
غیر فعال کردن تشخیص چهره

اگر به تازگی وارد فیس‌بوک شده اید و یا قبلا از ویژگی تشخیص چهره برای تگ کردن استفاده می کردید، بهتر است با شیوه جدید اعمال تنظیمات در آن آشنا شوید. در ادامه نحوه خاموش کردن تنظیمات تشخیص چهره با چند کلیک ساده را به شما آموزش داده ایم. ساخت تصویر سه بعدی با گوشی اندروید در فیس بوک

غیر فعال کردن قابلیت اسکن تشخیص چهره در تلفن همراه

1- برنامه فیس‌بوک را باز کنید.

ببینید  بعد از دی اکتیو کردن اکانت فیس بوک facebook چه اتفاقی می افتد؟

2- دکمه منو (سه خط بالای صفحه) را لمس کنید.

3-به  پایین صفحه باز شده رفته و گزینه Settings & Privacy را انتخاب نمایید.

4- روی Privacy Shortcuts کلیک کنید.

5- گزینه Control Face Recognition را انتخاب کنید.

6- بخش you want Facebook to be able to recognize you in a photo را لمس کنید.

7- گزینه Off را انتخاب کنید. دیلیت اکانت فیسبوک جدید با آموزش روش صحیح و کامل

غیر فعال کردن Face Recognition
غیر فعال کردن Face Recognition

دسترسی به تنظیمات فیس‌بوک از طریق مرورگر دسکتاپ

اگر برنامه فیس‌بوک را روی رایانه تان استفاده می کنید، می توانید به صفحه تنظیمات فیس‌بوک مراجعه کرده و گزینه Edit next to the Face Recognition setting را انتخاب و در نهایت گزینه No را کلیک نمایید. آموزش لغو دریافت ایمیل از فیس بوک و توییتر و پینترست و لینکدین و گوگل پلاس

با غیر فعال نمودن این تنظیمات، فیس‌بوک دیگر با استفاده از فناوری تشخیص چهره، عکس های شما را اسکن نخواهد کرد. البته این بدان معنا نیست که شما دیگر قادر نیستید دوستانی را که در عکس های تان هستند تگ کنید. شما می توانید این کار را به راحتی انجام دهید. تنها تفاوتی که در اینجا حاصل می شود این است که دیگر فیس‌بوک به شما در رابطه با استفاده از عکستان در پست ها یا پروفایل های دیگر کاربران، هشداری نمی دهد.

منبع cnet

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.